Благодаря за отговора!

20150902_153600В живота настъпва момент, когато техниката се поврежда. И така, случи се моя принтер да се повреди. Отвътре са размота едно фолио, което започна да излиза на парчета. Реших да попитам дали може да се поправи, тъй като е нищо и никаква гумена ролка.

Единия техник, който се занимава с поправка на принтери само ги трупа и не ги поправя, така че реших да го игнорирам. Вече съм карал там принтера веднъж и накрая си го взех и си го поправих сам.

На ъгъла до мен (буквално на 10 метра) има сервиз. Отидох да попитам на място. Краткия отговор беше, че е по-добре да си купя нов, тъй като частта е много скъпа и то с поръчка от чужбина, но ми записаха името и телефона за да ми звъннат и да ми кажат.

През това време реших да попитам в оторизиран сервиз на HP и изпратих запитване по e-mail. Хората ми се обадихо по телефона след няколко часа и казаха, че ще направят запитване за частта и ще се свържат с мен. Така както казаха и предишните. Само че от втората фирма, за разлика от първата, наистина се свързаха с мен. Отговора беше отрицателен – тази част не може да се поръча.

Тогава оцених отношението на хората, които ми отговориха независимо от отрицателния отговор, а фирмата до мен ми направи много лошо впечатление.

Времето ме притискаше и аз наистина закупих нов принтер, но хората, които ме отсвириха ми направиха адски лошо впечатление.

Аз не съм някоя телевизия, която я гони СЕМ, нито се съобразявам с продуктовото позициониране. Благодаря на STEMO Ltd. за отговора!


STEMO Ltd.

Консултации и продажба на компютърна техника и консумативи. Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на Hewlett-Packard.

Stemo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита от вредители: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.